Strogo varčevanje z vodoGladina vode v vodonosnikih pitne vode se je zaradi suše znižala do tako nizkega nivoja, da ne moremo več zagotavljati nemotene oskrbe s pitno vodo na območju Hotedršice, Ravnika in Novega sveta.

Zaradi tega je v izogib prekinitvam dobave vode (redukcijam) PREPOVEDANA UPORABA VODE IZ JAVNEGA VODOVODNEGA OMREŽJA ZA ZALIVANJE OKRASNIH RASTLIN, VRTOV, NJIV, PRANJE AVTOMOBILOV, POLNJENJE BAZENOV, ČIŠČENJE UTRJENIH POVRŠIN TER PODOBNO. Prav tako je PREPOVEDAN ODVZEM VODE IZ HIDRANTOV, SAJ TAK ODVZEM POVZROČI RESNE MOTNJE PRI OSKRBI S PITNO VODO.

Priporočamo, da uporabo vode omejite tudi pri kuhanju in umivanju.

Navodila za varčevanje s pitno vodo najdete na spletni strani www.kp-logatec.si v rubriki dejavnosti/oskrba s pitno vodo/nasveti za varčevanje z vodo.


Vsakršno kršitev varčevanja z vodo, ki jo opazite, morate sporoči na naslov: Komunalno podjetje Logatec d.o.o., Tržaška c. 27, 1370 Logatec ali na tel.: 75 08 110; od 7.00 so 15.00 ure ali na št. 041 310 295; po 15.00 uri ter med vikendi in prazniki.


Hvala za razumevanje.

Piškotke uporabljamo za izboljšanje delovanja naše spletne strani. Če vas zanima več o piškotkih, si preberite več informacij.

Sprejmem piškotke

EU Cookie Directive Module Information